Titulinis Naujienos Ką pasėsi 2020 paroda - EWA kieme
2020.04.02

Ką pasėsi 2020 - persikėlė į EWA technikos kiemą

Balandžio 2-4 dienomis turėjusi vykti didžiausia žemės ūkio technilogijų paroda Ką pasėsi 2020, dėl šalyje paskelbto karantino, buvo atšaukta. EWA komanda perkėlė technikos pristatymus į video formatą ir pasirūpino transliacijomis iš EWA technikos kiemo!
 
Didžiausias dėmesys, kaip visada buvo skirtas flagmanui - Massey Ferguson technikai. Didelis akcentas dėtas pristatant visas Massey Ferguson S serijos traktorių galimybes, atnaujiną pašarų ruošimo techniką bei Massey Ferguson RB serijos presus.

Nepamiršti, žinoma, buvo ir Massey Ferguson kombainai. Pristatymų metu, buvo kalbama apie Lietuvoje populiariausius Activa S ir šiek tiek galingesnius MF BETA modelius. 

Taip pat, viename iš pristatymų didelį dėmesį skyrėme žemės dirbimo ir sėjos technikai, t.y. čekiškos žemės dirbimo ir sėjos technikos BEDNAR, bei Danų gaminamus ir Lietuvos ūkių puikiai pažįstamus DAL-BO padargus.
Pristatymus, kurie vyko parodoje galima išvysti mūsų Youtube kanale.
 

MF kombainai ir pašarų ruošimo technika

Šiame video EWA technikos direktorius Remigijus Savickas prsitatė populairiuosius Massey Ferguson Activa S ir Beta kombainus. Taip pat papasakojo apie šienavimo technikos naujienas, kur didesnį dėmesį skyrė MF RB ritinių presų savybių prsitatymui.
Produktų vadovas Vytautas J. Petkus video pabaigoje kalba apie lenkų gamintojo Euromilk techniką.

MF traktoriai ir teleskopiniai krautuvai

Antrasis video pristatymas iš EWA kiemo kviečia susipažinti su pilna MasseyFerguson traktorių gama bei MF teleskopiniais krautuvais!
Visa informacija apie Massey Ferguson traktorius čia.
Visa informacija apie MF teleskopinius krautuvus čia.

Produktų vadovas Mindaugas Cironka pasiruošęs Jus bet kada pakonsultuoti.
+370 696 02769 arba m.cironka@ewa.lt 

Žemės dirbimo ir sėjos technika

Paskutinis video pristatymas iš EWA kiemo kviečia susipažinti su Dalbo ir Bednar žemės dirbimo ir sėjos technika! Gero žiūrėjimo!
O jei kas sudomino - visa informacija čia: ewa.lt/zemes-ukio-technika
Taip pat visais klausimais galite kreiptis į produktų vadovą Vytautą J. Petkų:
+370 616 77504 arba v.petkus@ewa.lt