Titulinis Naujienos Naujienos iš Agrovizija 2019 parodos!
2019.07.01

Technikos naujienos iš Agrovizija 2019 

Agrovizija – viena didžiausių žemės ūkio technikos ir technologijų parodų Lietuvoje, skirtų žemės ūkio verslo profesionalams, kuri organizuojama kas antri metai. Tai gyva paroda, kurioje po atviru dangumi realiomis lauko sąlygomis auginamos įvairių žemės ūkio augalų veislės, demonstruojami traktoriai, sėjamosios, savaeigiai purkštuvai ir kita galinga žemės ūkio technika. Parodoje pristatomi naujausi Lietuvos ir užsienio mokslininkų pasiekimai, naujausius standartus atitinkančios pažangiausios žemės ūkio mašinos ir aktualiausios žemės ūkiui temos.

Akimirkos iš Agrovizija 2019 parodos

Ūkininkai apsilankę šiųmetinėje parodoje turėjo puikią galimybę iš arti pamatyti naujausią Massey Ferguson, Bednar, Sulky, Dalbo ž.ū. techniką gyvai.
Visomis parodos dienomis bendrame Scandagra | EWA pažangiausių sėjos ir tręšimo technologijų stende laukė šių įmonių specialistai, kurie visiems besidomintiems atsakinėjo į klausimus apie sėjamąsias, bei siūlomas taikyti technologijas. Daugiausia klausimų, kaip šiuo metu įprasta - apie tiesioginę sėjamąją.


 

Bednar SwifterDisc demonstracija

Parodoje taip pat vyko ir Skutiklių demonstracijos, EWA pristatė Bednar SwifterDisc XO 5000F skutiklį.