Titulinis Naujienos Naujieji Massey Ferguson flagmanai - MF 8S serijos traktoriai
2020.07.24

Naujasis Massey Ferguson flagmanas - MF 8S serija

MF 8S
Massey Ferguson MF 8S serija pristato naują traktorių erą. Labai paprasto valdymo, patikimų ir labiausiai susietų su operatoriumi/savininku traktorių erą.

Pasaulinis prekės ženklas Massey Ferguson priklausantis tarptautinei AGCO grupei pristato visiškai naują patikimų ir labai paprastą valdymą turinčių tyraktorių MF 8S seriją, skirtą efektyviam ir pažangiam ūkininkavimui.
Naujieji Massey Ferguson traktoriai buvo kuriami ūkininkų ūkininkams. Pastarieji septyneri metai buvo skirti maksimaliems traktorių bandymams ir konsultacijoms atliekant darbus ūkiuose visame pasaulyje. Dėl šios preižasties MF 8S serijos traktoriai atitinka visų klientų porekius ir juose yra būtent tai, ko norėjo operatoriai.
 
“Mūsų MF NEXT konceptinis modelis, pirmą kartą pristatytas pernai metais Agritechnica 2019 parodoje, nuo dabar jau realybė”- sako Thierry Lhotte,  Massey Ferguson Viceprezidentas ir vykdantysis direktorius Europai ir artimiesiems Rytams. “Praeitą lapkritį mes šventėme 50-asias žmogaus nusileidimo mėnulyje metines, kas pažymi, kad tai kas atrodė neįmanoma tuo metu - pasidarė įmanoma. Dabar atėjo metas pirmam nusileidimui žemėje. Mes pristatome ne tik naują traktorių seriją, bet apskritai naują Massey Ferguson prekės ženklo erą”
 
Su naująja MF 8S serija mes pristatome 4 naujus modelius turinčius unikalius sprendimus kaip “Protect-U” variklio ir kabinos atskyrimą, daug naujų bruožų ir radikalų “Neo-retro” dizainą. Naujoji traktorių serija apims 3,05 m ratų bazės traktorius, kurių variklio galia nuo 205 iki 265 AG, o su variklio galios didinimo sistema EPM kiekvienas modelis papildomai turės iki 20 AG galios padidėjimą. 
 
Naujoji serija taip pat įneša ir naują aiškiai suprantamą traktorių modelių žymėjimą. Pavyzdžiui MF 8S.265 modelis reiškia kad 8S – tai serijos ir specifikacijos žymėjimas, o 265 – tai variklio galia AG be galios didinimo.

PRISTATOME DAUGIAU NEI TRAKTORIŲ

 
Naujosios MF 8S serijos traktorių pristatymas skelbia naują Massey Ferguson erą. Juose įdiegtos naujausios išmanaus ūkininkavimo technologijos kurios buvo sukurtos ištobulinus eilę metų eksploatuotas technlologijas kituose MF traktorių modeliuose.
 
Kad atitiktų reikliausių ūkininikų porekius moderniam ir tvariam ūkininkavimui Massey Ferguson sukūrė modernią ir visapusišką žemės ūkio mašiną taip padėdami Jums ne tik valdyti savo ūkį bet ir gauti didesnį darbų efektyvumą.
 
“Ši naujoji MF 8S traktorių serija pristato visiškai kito lygio paprastus naudoti ir patikimus traktorius, kokių ir prašė ūkių operatoriai” sako Thierry Lhotte. “Jie mums pasakė, kad traktorius turi būti komfortabilus, turėti neprilygstamą matomumą, būti efektyvus, išmanus ir kad būtų lengva valdyti. Massey Ferguson sukurdami MF 8S seriją visa tai įgyvendino su papildomomis savybėmis ir funkcijomis, kurios atitinka ir ateities ūkių porekius.

MASSEY FERGUSON MF 8S SERIJOS SPECIFIKACIJOS:
 

Modeliai MF 8S.205 MF 8S.225 MF 8S.245 MF 8S.265
Variklis AGCO Power - Stage V -su MF All-In-One technologija
Darbinis tūris 6 cilindrų 7,4 l darbinio tūrio
Transmisijos Dyna-7 automatinė arba Dyna E-Power dvigubos sankabos
Maks. Galingumas ties 1850 aps/min 205 AG 225 AG 245 AG 265 AG
Maks. Galingumas su EPM 225 AG 245 AG 265 AG 285 AG
Maks. Sukimo momentas nuo 1000 iki 1500 aps/min 900 Nm 1000 Nm 1100 Nm 1200 Nm

MF 8S SERIJA PRISTATO NAUJĄ TRAKTORIŲ ERĄ.

  • Visiškai nauja 3,4 m3 tūrio kabina. Unikalios formos 4 statramsčių kabina suteikia neprilygstamą matomumą. Tai yra visiškai kitas darbo vietos, erdvės, komforto, valdymo patogumo ir išmanumo standartas.
  • Unikalus Protect-U variklio skyriaus ir kabinos atskyrimo konceptas leidžia stipriai sumažinti garsą ir vibracijas operatoriaus vietoje. Ši kabina pozicionuojama kaip viena geriausių rinkoje garso izoliacijos atžvilgiu. Variklio oro paėmimas sukurtas nuo kabinos pusės leidžia efektyviai aprūpinti variklį švariu oru ir retesniu priežiūros poreikiu.
  • Optimalus parametrų atvaizdavimas ir valdymas naująjame intuityvų valdymą turinčiame MF vDisplay terminale prie kabinos statramsčio, Datatronic 5 trakoriaus valdymo terminalas ir naujas visapusiškas traktoriaus valdymas naująja daugiafunckine svirtimi MultiPad ir Control Centre porankiu.
  • Kartu su MF 8S traktorių serija yra pristatomos ir dvi visiškai naujos transmisijos užtikrinančios didesnę traukos galią sumažindamos net iki 26% galios nuostolius ir leidžiančios pasiekti iki 10% ekonomiškesnį darbų atlikimą.
  • Naujoji Dyna E-Power dvigubos sankabos transmisija apjungia šiandienines technologijas ir leidžia dirbti kaip su bepakope transmisija turint mechaninio perdavimo efektyvumą. Taip pat su šia serija pristatoma ir naujoji, ypač efektyvi Dyna-7 transmisija su 28 pavaromis pirmyn ir 28 pavaromis atgal.
  • Naujas ir visas galinis tiltas su hidrauline sistema. Net iki 10% didesnė traukos galia ir iki 20% didesnis hidraulinės sistemos našumas leidžia MF 8S serijos traktorius agreguoti su didesnio darbinio pločio ir sudėtingesnių funkcijų turinčiais padargais. Tokiu būdu darbai ūkyje bus atlikti greičiau ir su mažesnėmis sąnaudomis.
  • Visiškas traktoriaus integravimas į ūkio valdymo sistemą, leidžia dirbti pelningai ir vystyti tvarų ūkininkavimą. MF 8S bazinėje įrangoje turės MF Conect telemetrinę įrangą, o pasirenkama MF Task Doc duomenų apdorojimo ir persiuntimo sistema, skirta valdyti darbus nuotoliniu būdu, leis pasiekti didesnį darbų atlikimo efektyvumą ir produktyvumą.
  • Naujosios Exclusive ir Efficient traktorių įrangos versijos ir galima pasirenkti papildoma įranga, kiekvienam leidžia pasirinkti išskirtinai savo sukomplektuotą naująjį MF 8S traktorių.

AUKŠTO LYGIO KABINA SUTEIKIA KOMFORTĄ, MATOMUMĄ IR IŠMANUMĄ

Protect-U – naujoji variklio skyriaus ir kabinos atskyrimo koncepcija, su net 24 cm tarpu suteikia išskirtinę garso izoliaciją, sumažina neraikalingą kabinos šildymą ir slopina vibracijas. Net 3,4m3 tūrio kabina yra viena didžiausių, o vos 68 dB triukšmo lygis suteikia bene tyliausios kabinos rinkoje vardą.
 
Visų kabinos langų paviršiaus plotas net 6,6 m2 , tai suteikia didelį erdvės ir šviesos pojūtį operatoriui. Visos bazinės traktoriaus parametrų funkcijos yra valdomos ir atvaizduojamos naujame MF vDisplay terminale prie dešinio kabinos statramsčio, o prie vairo konsolės sumontuota tik Power Control transmisijos valdymo svirtis. Tokiu būdu užtikrinamas ypač geras matomumas priekine kryptimi.
 
Tikros odos operatoriaus sėdynė (pasirinktinai), dirbtinės odos vairas ir šoninės konsolės apsiuvimas (pasirinktinai) operatoriui leidžia kabinoje pajusti išskirtinį darbo vietos komfortą. Naujo lygio operatoriaus sėdynė su automatine pneumatine amortizacija, šildymu, ventiliavimu ir šoninių švytavimų slopinimu. Taip pat labai efektyvi automatinė kabinos kondicionavimo sistema su 14 išėjimo kanalų užtikrina itin kokybišką kabinos mikroklimatą, o žiemos metu greitą langų atšildymą. Active kabinos amortizacija su skirtingais reguliuojamais lygiais užtikrina dar diesnį komfortą MF 8S Exclusive versijos traktoriuose.
MF vDisplay terminalas atvaizduoja momentinius traktoriaus parametrus. Juos labai lengva matyti ir suprasti, ryškios spalvos informacija ir ikonos lengvai valdomos prie vairo esančiu pasukamu ir paspaudžiamu valdymo ratuku. Tokiu būdu operatorius gali labai greitai pakeisti parametrus priklausomai kokį darbą planuoja atlikti, o tam nereikia skaityti ar mokintis operatoriaus vadove pateiktos informacijos, nes viskas valdoma labai intuityviai, kaip šiandieniniuose išmaniuose prietaisuose.
 
Naujasis Control Centre porankis su naująją integruota daugiafunkcine svirtimi MultiPad užtikrina visą traktoriaus ir padargų valdymą vos keliais pirštų prisilietimais. Ši daugiafunckinė MultiPad svirtis gali būti naudojama ir ISOBUS padargų funkcijoms valdyti mygtukų (valdiklių) reikšmes priskiriant Datatronic 5 terminale, o integruotas Micro-Joystic valdiklis skirtas dviems hidraulinių išėjimų poroms valdyti.
 
Naujasis Datatronic 5 traktoriaus valdymo ir ISOBUS terminalas juda kartu su porankiu ir gali būti reguliuojams atstumas ir pasukimo kampas operatoriaus sėdynės atžvilgiu. Šis naujasis tamsaus stiklo 9 colių skermens terminalas yra suderintas su “MF vDisplay” terminal tiek spalvine, tiek ikonų prasme, kad operatoriui būtų lengva ir greita valdyti. Datatronic 5 – tai vienas terminalas valdyti visoms traktoriaus funkcijoms, padargams ir technologijoms, tokioms kaip: MF Guide, MF Section and Rate Control ar MF Task Doc duomenų valdymo ir perdavimo programą.

DIDELIS NAŠUMAS IR EFEKTYVUMAS
 

Naujausias Stage V emisjų standartą atitinkantis 6 cilindrų 7,4 l darbinio tūrio AGCO Power variklis sukuria dar didesnę galią ir sukimo momentą prie mažesnių variklio sūkių taip sumažinant ir kuro sąnaudas. Massey Ferguson sukurta All-In-One - ypač paprasto veikimo, nereikalaujanti priežiūros deginių neutralizavimo sistema ir automatiniai hidrauliniai vožtuvų kompensatoriai dar labiau sumažina variklio priežiūros kaštus.
 
Šie tvirti varikliai MF 8S serijos traktoriuose sukuria nuo 205 iki 265 AG galią, o galios valdymo sistema EPM papildomai prideda iki 20 AG transporto, GTV ir hidraulinę sistemą apkraunančiuose darbuose. Maksimalus sukimo momentas dabar sukuriamas nuo 1000 aps/min ir stabiliai išlaikomas iki 1500 aps/min sūkių. Tokiu būdu didžiausias traktoriaus našumas pasiekiamas prie mažesnių sūkių, tuo pačiu ne tik sumažinant iki 10% kuro sąnaudas bet ir triukšmo lygį.
 
All-In-One sistema su integruotu SCR ir SC nereikalauja priežiūros ar papildomų kaštų visam traktoriaus eksploatacijos laikotarpiui. Tokiu būdu nereikalingas kintamos geometrijos turbokompresorius (VGT) ar kietųjų dalelių filtras (DPF), o kadangi All-In-One sisetma kompaktiškai įmontuota dešiniame kampe po kabina, tai leidžia užtikrinti geriausią matomumą klasėje. Tą padeda užtirkinti ir plonesnis nei anksčiau išmetimo vamzdis prei dešinio kabinos statramsčio.

UNIKALUS VARIKLIO GAUBTO ATSKYRIMAS

 
Unikalaus konstruckinis sprendimas Protect-U sukuria 24 cm tarpą tarp kabinos bei viso variklio skyriaus ir išskiria šiuos Massey Ferguson iš visų šiandien gaminamų traktorių. Protect-U (ang. Protect You – apsaugoti Jus) – tai labiausiai į operatorių oreintuotas konstruckinis sprendimas, kuris sumažina garsą, vibracijas ir šilumą perduodamą kabinai. Atskirtas variklio skyrius, taip pat, leidžia užtirkinti itin efektyvų kabinos mikroklimato išlaikymą ir kondicionavimą.
 
Variklio gaubte integruotos specialios formos oro išleidmo grotelės užtrkina karšto oro nukreipimą į šonus, kad iš radiatorių skyriaus pučiamas oras nekaitintų kabinos priekinės dalies.
 
Unikali ri oro filrto vieta bei oro paėmimas – nuo kabinos priekinio stiklo pusės. Tokiu būdu į oro filtrą patenka daug švaresnis oras ir padidėja priežiūros intervalai.
 
Protect-U konstrukcija leidžia turėti ilgesnius intervalus ir radiatorių priežiūrai, o naujas aušinimo paketo grotelių paviršiaus plotas daugiau nei 1,1 m2. Tokiu būdu užtirkinamas efektyvus aušinimas ir švaraus oro kiekis.
 

HIDRAULIKA IR GALINĖ PAKABA

 
Ir čia naujieji MF 8S serijos traktoriai stebina. Galinga galinė iki 10 T keliamosios galios pakaba bei iki 4,8 T priekinis 3-taškis keltuvas integruoti tiek konstrukciniu požiūriu, tiek valdymo. Naši hidraulinė sistema 150 l/min, 205 l/min arba 205 l/min ECO sistema leidžia traktorių agregatuoti su itin reiklais padargais. Maksimalus hidraulinio skristytuvo sekcijų skaičius – 10 vnt: iki 5 galinių hidraulinių porų jungčių, iki 3 preikinių ir iki 2 šoninių. Originali daugiafunkcinė elektrohidraulinė svirtis tiek priekinei 3-taškei pakabai, tiek frontaliniam krautuvui valdyti yra jau standartinė įranga. Traktoriai su Datatronic 5 valdymo terminalu yra visiškai išmanūs ir norimą hidraulinių jungčių porą operatorius gali valdyti bet kuriuos valdikliu, jį pasirinkamas terminale.