Titulinis Naujienos Pristatyta naujoji Massey Ferguson MF 5S traktorių serija
2020.12.21

Pristatyta naujoji Massey Ferguson MF 5S traktorių serija

Naujoji Massey Ferguson MF 5S traktorių serija apjungia geriausią klasėje matomumą ir patogų darbą visose žemės ūkio srityse
 
Massey Ferguson, pasaulinis AGCO grupės prekės ženklas, išdidžiai pristato penkis naujus modelius nuo 105 AG iki 145 AG naujojoje MF 5S serijoje, kurie perima naujos eros dizainą ir išskirtinę operatoriaus darbo aplinką iš šiemet pristatytos MF 8S serijos.
 
Su geriausiu klasėje matomumu ir rinkoje mažiausiu vos 4 m apsisukimo spinduliu, siauriausiu nuožulniu variklio gaubtu ir kitais praktiniais privalumais, tai yra tobulas traktoriaus darbui su frontaliniu krautuvu. Taip pat, dar didesnės leistinos maksimalios apkrovos bei galingesnė pakabos keliamoji galia, šią seriją padaro puikiu pagalbininku tiek lauko, tiek transporto darbuose.
 
Visi modeliai yra aprūpinti 4-ių cilindrų varikliais, kurių galia nuo 105 AG iki naujo didžiausio serijos galingumo – 145 AG. Galima rinktis tris skirtingus komplektavimo lygius – Essential, Effiecient ir Exclusive, bei plačią papildomų opcijų gamą įskaitant naujausias išmaniojo ūkininkavimo sistemas.
 
„Universalioji MF 5S serija apjungia galingumą, komfortą ir manevringumą kartu su geriausiu klasėje matomumu bei kitais unikaliais sprendimais, kurie sukuria geriausią traktoriaus ir frontalinio krautuvo kombinaciją.“ Pasakoja Francesco Murro, Massey Ferguson Europos ir rytų Europos rinkodaros skyriaus direktorius.
 
„Universalioji MF 5S traktorių serija gali pasiūlyti tinkamiausią galios ir komplektacijos kombinaciją, kuri tiks visoms darbo rūšims. Kaip ir senoji MF 5700S serija, šie modernūs traktoriai užtikrina paprasta valdymą ir ergonomiškas funkcijas, bei mažas eksploatacines sąnaudas. MF 5S sulieja kompaktiškus gabaritus, kurie reikalingi gyvulininkystės ir mišriems ūkiams kartu su galia ir efektyvumu reikalingu žemės ruošimo darbams.“
 
Kompaktiškų gabaritų, bet didelės ratų bazės 2,55 m., neprilygstamu matomumu, dideliu hidrauliniu debitu, bei valdymo galimybėmis pasižyminti, naujoji MF 5S serija dar labiau sustiprina savo reputaciją, kaip krautuvų specialisto. Visi nauji modeliai gali būti užsakyti jau su frontalinio krautuvo paruošimu arba su gamykloje sumontuotu Massey Ferguson MF FL serijos frontaliniu krautuvu.
 
Mišriems ir žemės ruošos darbams MF 5S traktoriai siūlo gausų techninių charakteristikų sustiprinimą. Galinės tritaškės pakabos keliamoji galia padidėjo iki 5700 kg visame eigos diapazone, bei iki 6000 kg tam tikromis aplinkybėmis. Taip pat naujoji stipresnė priekinė tritaškė pakaba atsinaujino nuo buvusios 2500 kg iki įspūdingos 3000 kg keliamosios galios. Kartu su dar didesne bendrąją mase 9500 kg, tai leidžia saugiai agreguoti traktorių su platesniu padargų asortimentu, užtikrinant našesnį darbą.
 
Naujausios išmaniojo ūkininkavimo technologijos, užtikrinančios darbų našumą ir efektyvumą, tokios kaip MF Connect telemtrija, MF Guide automatinio vairavimo sistema, MF Section Control sekcijinis valdymas bei MF Rate control automatinė kintamos normos dozavimo sistema.
„Šie lengvai valdomi, patikimi, komfortiški, universalūs ir gausiai sukomplektuoti traktoriai suteikia efektyvumą su mažomis eksploatacinėmis sąnaudomis, būtent tai ko reikalauja modernūs ūkininkai.“ priduria ponas Murro.

Techniniai duomenys

  MF 5S.105 MF 5S.115 MF 5S.125 MF 5S.135 MF 5S.145
Variklis AGCO Power 4 cilindrų / 4.4 litro Stage V
Transmisija Dyna-4 su Speedmatching arba Dyna-6 su automatiniu bėgių perjugnimu AutoDrive
Maks. Galia 105 AG 115 AG 125 AG 135 AG 145 AG
Maks. Sukimo momentas * 440Nm 460Nm 520Nm 540Nm 550Nm
Galinės pakabos keliamoji galia 5,700kg
Priekinės pakabos keliamoji galia ** 3,000kg
Ratų bazė 2,550mm
 

MF 5S privalumai

  • Paprastas trijų bazinių komplektacijų pasirinkimas – Essential, Efficient ir Exclusive atitinkančios skirtingus reikalavimus ir poreikius.
  • Naujas gamyklinis frontalinio krautuvo montavimo paruošimas užtikrina lengvą krautuvo montavimą, valdymą ir priežiūrą.
  • Rinkoje geriausias matomumas ir manevringumas.
  • Tylesnė ir vėsesnė kabina užtikrina dar didesnį komfortą operatoriui su nauju ergonomišku porankiu, valdikliais ir kabinos amortizacijos sistema.
  • Naujausias AGCO Power 4.4 litro, keturių cilindrų variklis, atitinkantis STAGE V emisijų standartą ir naudojantis „All-In-One“ technologiją, kuri tarnaus visą traktoriaus gyvenimą. Optimizuotas oro srautas užtikrina geresnį aušinimą kartu su nauja reversuojamo ventiliatoriaus opcija.
  • Pasirinkimas tarp atnaujintų Dyna-4 arba Dyna-6 transmisijų kurios turi standartines funkcijas – Brake-To-neutral, Speedmatching arba Autodrive.
  • Naujas, didesnės apkrovos amortizuojantis priekinės ašies dizainas.
  • Stipresnė galinė tritaškė pakaba suteikia 5700 kg kėlimo galią, taip pat galima priekinės tritaškės pakabos opcija kuri pakelia iki 3000 kg. Bendra leistina apkrovos masė padidinta iki 9500 kg.
  • Nauji intuityvūs Datatronic 5 ir Fieldstar 5 lietuminiai terminalai su išmaniojo ūkininkavimo technologijomis padeda optimizuoti darbus, padidina tikslumą ir pelningumą.

Geresnis, dėka dizaino

Pristatant naująjį MF 5S, Massey Ferguson tęsia stulbinantį naujos eros dizainą, pristatytą naujajame MF 8S serijos modelyje, pratęsiant „neo-retro“ išvaizdą su moderniais LED firminiais žibintais. Šis dizainas atiduoda pagarbą prekės ženklo istorijai, inkorporuojant ikoniškojo MF pilko kardadančio interpretacija kartu su žirgo pakinktų motyvais ant variklio gaubto, kuri atsekama nuo MF 100 serijos traktorių.
MF 5S brošiūra (EN)

Kita gamintojo technika

MF 8S | 205-305 AG
Massey Ferguson MF 8S serija pristato naują traktorių erą.
Labai paprasto valdymo, patikimų ir labiausiai susietų su operatoriumi traktorių erą.