Titulinis Žemės ūkio technika Krautuvai MF TH teleskopiniai krautuvai 2500-4300 kg

Massey Ferguson
MF TH 

Savybės

Massey Ferguson teleskopinių krautuvų asortimentas vaidina svarbų vaidmenį „MF pilnaverčio ūkio pakete“ visame pasaulyje. MF TH teleskopiniai krautuvai yra laimintis derinys – paprastas dizainas ir aukščiausio lygio inžinerinės funkcijos, kurios tiksliai atitiks kiekvieno kliento individualius poreikius. Massey Ferguson teleskopiniai krautuvai užtikrina papildomą produktyvumą, kuris Jūsų ūkį daro pelningesniu. Galia, patikimumas ir efektyvumas, neretai, tai gali būti pagrindinė mašina ūkio darbams dirbti.

Ilga, bet kompaktiška važiuoklė, didelė ratų bazė ir didelis ratų pasisukimo kampas Massey Ferguson teleskopinius krautuvus paverčia ypač galingais krovėjais, dirbant net ir nelygiame reljefe. Žemas strėlės švytavimo taškas užtikrina nekliudomą matomumą kabinoje, aplink visą krautuvą, kas leidžia dirbti gerokai saugiau ir našiau. Papildomai galima įsigyti strėlės smūgių slopinimo sistemą, kuri labai padidina operatoriaus komfortą, pavyzdžiui transportuojant pakabintą padargą, krovinį arba transporto metu važiuojant nelygiais keliais.

Kabinos prietaisų išdėstymas labai ergonomiškas - prietaisų skydelis, valdymo jungikliai ir daugiafunkcinė valdymo svirtis išdėlioti ten, kur dažniausiai krypsta žvilgsnis - priekiniame dešiniame kampe. Skaitmeniniame ekrane rodomi ne tik krautuvo važiavimo greitis, variklio apsukos, temperatūra, bet ir reguliuojamas tepalo srautas per papildomą, padargams skirtą, hidraulinę porą. Unikali eigos lėtinimo funkcija vienareikšmiškai geriausia rinkoje. Kai jums reikalingas mažas krautuvo važiavimo greitis, bet didelis alyvos srautas hidraulinėje sistemoje, tiesiog susireguliuojate Jums reikalingiausią važiavimo greitį. 

Reikia konsultacijos?

Paskambinkite mums:
+370 679 67300 info@ewa.lt

MF TH teleskopiniai krautuvai sukurti pakelti komfortą ir produktyvumą į dar aukštesnį lygį!
 

  • Aukšto komforto sėdynės, Power Control reverso ir transmisijos svirtelė prie vairo, rankinis variklio sūkių valdymas, 5’’ arba 7’’ skermens spalvotas terminalas bei pasirintinai galinio vaizdo kamera sukuria pažangiausio lygio valdymą.
  • Nauja daugiafunkcinė svirtis sukurta išskirtinai ir specialiai Massey Ferguson MF TH teleskopiniams krautuvams. Ypač patogiam valdymui galimybė rinktis ir multifunkcinį porankį (judantį su operatoriaus sėdyne) su integruota daugiafuncine svirtimi.
  • Nauja kaušo purtymo funkcija.
  • “Soft” ir “Dynamic” režimai sukuria puikų transmisijos valdymą ir darbą tiek krovos, tiek transportavimo darbuose.
  • Naujas transmisijos režimas leidžiantis dirbti pastoviu ir kintančiu važiavimo greičiu užtikrina kokybiškai ir preciziškai atliktą darbą.  
  • Apkrovai jautri Load-Sensing hidraulinė sistema su iki 190 l/min hidrosiurbliu ir galingu hidrauliniu srautu.
  • Pažangiausi 4 cilindrų varikliai pasižymi ekonomiškumu ir atitinka STAGE 5 emisijų standartą.
  • ECO variklio nustatymas leidžia pasiekti didesnį sukimo momentą esant mažesniems variklio sūkiams, tuo pačiu mažesnės ir kuro sąnaudos.
  • Trys bazinių paketų versijos, kaip ir Massey Ferguson traktoriuose: Essential, Efficient ir Exclusive.

Krautuvų modeliai

Techniniai duomenys

KRAUTUVŲ MODELIAI TH.6030 TH.7030 TH.6534 TH.7035 TH.7038 TH.8043
Kėlimo galia maks. aukštyje, kg 2500 3000 3400 3500 3800 4300
Plėšimo nuo žemės jėga, kN 3600 6200 6200 6200 6200 7000
Maksimalus kėlimo aukštis m 6,00 7,00 6,50 7,00 7,00 7,50
Strėlės ištiesimo ilgis į priekį, m 3,13 4,00 3,40 4,00 4,00 4,00
Hidraulinės sistemos našumas, l/min 100 100 190 100 190 190
Maksimalus transportinis greitis, km/h 30/40 40 40 40 40 40
Variklio galia, AG 100 100 135 100 135 135
Bazinis svoris be priedų, kg 5200 5800 6500 7130 7130 8040

Visiems darbams atlikti platus modelių pasirinkimas

  • Platus modelių pasirinkimas visų lygių investicijoms ir darbams atlikti.
  • Tylios ir komfortabilios kabinos suteikia nepralenkiamą matomumą ir valdymo ergonomiškumą. Nauja žemesnė variklio gaubto konstrukcija dar labiau pagerina matomumą ir operatorius gali saugiai judėti erdvėje matydamas ¾ visos dešinės pusės.
  • Naujasis “Neo-Retro” dizainas pirmą kart pristatytas su MF 8S traktorių serija.

APŽIŪRĖKITE KRAUTUVUS VIRTUALIAI
 
Katalogas

Kita technika

MF FL frontaliniai krautuvai
GIANT teleskopiniai krautuvai 1670-2490 KG
Manevringi, taupūs ir galingi GIANT Tendo teleskopiniai krautuvai.
MF 5S | 105-145 AG
Naujoji Massey Ferguson MF 5S traktorių serija apjungia geriausią klasėje matomumą ir patogų darbą visose žemės ūkio srityse.
 
Naujiena

Apie gamintoją

Skaičiuojanti jau daugiau nei 170 metų korporacija šiandien yra viena didžiausių žemės ūkio technikos gamintojų pasaulyje. Dar 1800-ųjų pabaigoje ši korporacija jau buvo tapusi tarptautiniu žemės ūkio technikos gamintoju ir eksportuotoju. Šiandien Massey Ferguson yra didžiausias pasaulinis brand‘as eksportuojantis savo gaminamą žemės ūkio techniką į daugiau nei 140 šalių visame pasaulyje, o visą distribucijos tinklą sudaro apie penki tūkstančiai atstovybių.

Massey Ferguson tai daugiausiai šiuolaikiniam žemės ūkiui davęs gamintojas. Dar apie 1900-uosius pagaminę pirmąjį prikabinąmą javų šukuotuvą-kombainą jie žengė nepaprastai svarbų žingsnį į 1930-ųjų dešimtmetį, kada pasauliui buvo pristatytas pirmasis savaeigis javų kombainas Massey-Haris No.20. Šis kombainas yra pradžia visų šiandieninių javų kombainų gamintojams, kurie savo mašinas rinkai pristatė tik po gerų 20 metų. Massey Ferguson per visus istorijos metus buvo ir yra vienu didžiausiu javų kombainų gamintojų ir inovatorių. Net šiandien paprastai atrodančios tiksliosios žemdirbystės užuomazgos, tokios kaip derlingumo žemėlapių sukūrimas kūlimo metu, Massey Ferguson javų kombainuose buvo pradėtos naudoti dar 1992 metais. Šiandien Massey Ferguson javų kombainų gamą sudaro kratiklinės, hibridinės ar ašinės kūlimo-sepravimo sistemas turinčios derliaus nuėmimo mašinos su nuo 176 iki 790 AG galios varikliais.

Kalbant apie traktorius, Massey Ferguson korporacija visai žemės ūkio technikos raidai yra davusi dar daugiau. Visų pirma 3-taškės pakabos atradimas pakeitė visų gamintojų traktorių istoriją ir traktoriaus panaudojimo galymbes. Massey Ferguson taip pat yra ir pirmojo šiuolaikinio traktoriaus gamintojai, kurimae visi mazgai iki pat šių dienų yra išdėstomi taip pat: priekinis tiltas, radiatorius, variklis, tarpinės dalys tarp variklio ir transmisjos, transmisija, tiltas, pakaba, hidraulika, vidurinės padėties sėdijimas ir daug kitų šiuolaikinių traktorių bruožų. 1930-aisais metais Massey Ferguson pagamino pirmąjį traktorių su 4 ratų pavara 4WD. Šie traktoriai turėjo ir daugiau šiandieniniams traktoriams būdingų bruožų, tokių kaip šlapiadiskė sankaba, slėginis transmisijos tepimas su atskiru hidrauliniu sirubliu, starteriu užvedamu varikliu ir kt. Bėgant metams Massey Ferguson išrasdavo ir pristatydavo rinkai vis naujų bruožų ir galingumų traktorių modelius. Jie pirmieji pagamino ir Low-High transmisją, kada važiavimo eigoje buvo keičiamas diapozonas be sankabos, elektrohidraulinis reversas, pirmoji pasaulyje ELC – elektroniškai valdoma galinės pakabos sistema su jėginiu-poziciniu valdymu. Tokią sistemą visis gamintojai naudoja iki šiol. Taip pat Massey Ferguson pirmieji pagaminot traktorių su borto kompiuteriu Autotronic dar 1980-ųjų dešimtmentyje. Šiandien Massey Ferguson traktoriuose naudojami 5 kartos Datatronic terminalai traktorių valdymui. Per visą traktorių gamybos istoriją Massey Ferguson yra pagaminę daugiausiai skiritngų modelių traktorių su įvairiausiomis patentuotomis savybėmis, todėl šiandien dienai vienatais pasaulyje daugiausia šio gamintojo traktorių apskritai.

Massey Ferguson taip pat savo gamoje turi platų teleskopinių krautuvų asortimentą, šienavimo technikos jau 100 metų lyderiaujančios Europoje gamą, didžiųjų stačiakampių ryšulių gamyklą Hesston‘e su daugiau nei 50 metų gamybos ir patentų istorija bei ritinių presų bei kombinuotų rinių presų-vyniotuvų pažangiausią gamykla Vokietijoje (buvusi Lely Welger presų gamykla). Kitose pasaulio rinkose Massey Ferguson turi ir platesnę žemės ūkio technikos gamą kiurioje dar pozicionuojasi ir savaeigiai purkšuvai, tiesioginės sėjamosios, žemės dirbimo padargai, savaeigės rapsapjovės ir kita technika.

Reikia konsultacijos?

Paskambinkite mums:
+ 370 679 67300 info@ewa.lt