Titulinis Naujienos Massey Ferguson MF 5S serijos traktoriai laimėjo Prestižinį "Red Dot" apdovanojimą: produkto dizainas 2022m.
2022.04.05

Massey  Ferguson MF 5S serijos traktoriai laimėjo Prestižinį "Red Dot" apdovanojimą: produkto dizainas 2022 m

 

Tarptautinė profesionalų žiuri iš viso pasaulio įvertino MF 5S pagal jo dizainą ir inovacijų laipsnį ir tęsia MF 8S  2021 m gautą gerbiamą apdovanojimo ciklą.  "Red Dot" yra apdovanojimas už labai kokybišką dizainą. Iškovoti pergalę iš tokios stiprios dalyvių grupės liudija nepaprastą  produkto kokybę", – sakė apdovanojimų  teisėjai.
 
"Mums didelė garbė gauti šį "Red Dot" apdovanojimą", – sakė, Massey Ferguson "Europe & Middle East" viceprezidentas ir generalinis direktorius Thierry Lhotte. "Nuo pat pristatymo MF 5S greitai užsitarnavo puikią reputaciją kaip geriausias klasėje gyvulininkystės ir mišrių ūkių traktorius. „Pats universaliausias" - MF 5S yra suprojektuotas ir pagamintas taip, kad lengvai ir patogiai atliktų įvairias užduotis.
"Šis apdovanojimas aiškiai rodo puikų konstrukcinį dizainą, o siauriausias nuožulnus variklio dangtis užtikrina išskirtinį matomumą. Kartu su savo paprastu ir patikimu veikimu, MF 5S siūlo rinkoje pirmaujantį 4 m apsisukimo spindulį bei daugybę kitų praktinių funkcijų neprilygstamam universalumui ", - priduria jis.
 
"MF 5S iš tiesų yra "gimęs ūkininkauti". Tai vertas ikoniškos traktorių šeimos įpėdinis , datuojamas garsiuoju MF 3000 nuo 1993 m.
Prestižinio "Red Dot" Produkto dizainas 2022 apdovanojimo laimėjimas rodo, kaip
Massey Ferguson nustato standartus šiame svarbiame segmente", – tęsia Massey Ferguson "Europe & Middle East" rinkodaros direktorius Jérôme Aubrion.
 
"MF 5S sujungia kompaktiškus matmenis, reikalingus gyvulininkystės ir mišriems ūkiams, kartu su puikiomis eksploatacinėmis savybėmis bei lengvu naudojimu ir javų ar daržovių ūkių opercaijoms atlikti. Tikras daugiafunkcinis darbinis arklys, asortimente siūlo tinkamą galios ir specifikacijų pasirinkimą, kad atitiktų visų ūkių poreikius. Šie modernūs traktoriai taip pat suteikia patobulintas savybes, kurios padeda sudėtingus darbus atlikti paprastai, ir užtirkina mažas eksploatacines  sąnaudas ", - daro išvadą jis.